Omgi deg med bra folk!

59363_10153938479065120_6952995779177126936_n

Har du tenkt over at hvem du omgir deg med i hverdagen i stor grad påvirker hvordan DU har det? At noen mennesker gir energi mens andre tar energi?

I det siste har jeg blitt (enda) mer kresen på hvem jeg velger å tilbringe tid sammen  med og jeg har sluttet å treffe folk bare fordi jeg føler jeg “må”. Èn ting er de man nødvendigvis må tilbringe tid med gjennom skole og jobb, der er det litt begrenset hvor mye man får gjordt. Man kan på en måte ikke alltid unngå å treffe på den negative kollegaen eller den sure sjefen. Og det får så være. Men det er alle de andre man treffer i løpet av en dag jeg snakker om, de du faktisk kan velge om du vil tilbringe tid med eller ikke.

For vet du hva, du trenger ikke ta en kaffe med hun fra videregående som alltid bare snakker om hvor urettferdig livet er mot henne. Eller hun du studerte sammen med som ikke kan få skrytt nok av de “perfekte” barna sine,  hvor mye mannen tjener eller hvor utrolig mye bedre livet ble etter at hun fikk kjøpt seg den Pradavesken. Eller hun du jobbet sammen med for “hundre år” siden og som du egentlig aldri har likt. DU velger hvem du vil være sammen med, du er voksen nå! Du får ingen medalje for å “ofre” deg, det eneste du sitter igjen med etter å ha truffet noen av disse menneskene  er en dårlig følelse. Følelsen av å ikke være god nok, flink nok eller pen nok.

Så sett deg ned, og lag en liste over de folka som gir DEG en god følelse i magen. De som gir DEG energi og drar deg OPP istedet for ned. De du kan være deg selv fullt og helt sammen med, og ikke trenger å lure på hva egentlig sier eller tenker om deg. Bruk tid med de som bygger deg opp, det er de du trenger i livet ditt 

Legg inn en kommentar