Hjemmelaget tacopizza

Tusen takk for alle gode ord, kommentarer, meldinger, snaps og likes på forrige innlegg, det setter jeg STOR pris på! ❤️
Hadde en ganske stor klump i magen da jeg trykket på “publiser”, men samtidig er det viktig for meg å være både ærlig og personlig. Så tusen takk ?

Mange av dere spurte etter oppskriften på pizzaen, og her kommer den:

Bunn:
100 gram havregryn
150 gram sammalt speltmel/ havremel
1 egg
2 eggehvitter
ca 3,5 dl vann
1 teskje bakepulver
1 klype salt

Bland alt sammen og tilsett nok vann til at røren er ganske klissete/ rennende. Hell røra over på et bakepapir og fordel så jevnt som mulig utover med en slikkepott. Forstek bunnen midt i ovnen på 200 grader i ca 10- 15 min. La den så avkjøle seg litt før du legger på fyllet.

Fyll:
400 gram karbonadedeig, 1 pk tacokrydder (her har jeg brukt ferdigkjøpt, men dette kan man også helt fint lage selv), salsasaus, knuste nachochips, sopp, purre, løk og mais. Toppes med ost, bruk den/de du liker best. Jeg digger blåskimmelost, så det bruker jeg ta på min halvdel ?

Stekes så videre på 200 grader ca 15- 20 min, avhengig av ovn. Her må du bare følge med, pizzaen er ferdig når osten har fått en gyllen farge.
Toppes med lettrømme og nyyytes med det samme. Server gjerne en grønn salat ved siden av.

For meg er det ingenting som slår hjemmelaget pizza, og når næringsinnholdet er så bra som i denne er det ingen grunn til å lure på hva som står på menyen i kveld!
Kos dere, og fortsatt riktig god påske ?

❤️

3 thoughts on “Hjemmelaget tacopizza

Legg inn en kommentar