Pai

God mat er viktig, og aller helst skal den være hjemmelaget 🙂
Dagens middag ble skinke- og baconpai med salat og oliven, nam! ?

Mange tenker kanskje at pai er vanskelig og tidkrevende? Vel, da har jeg et lite tips i ermet til deg : Maizena paideig. Du trenger kun å tilsette vann i blandingen, og paien trenger heller ikke forstekes. Genialt, ikke sant? 😉

Fyllet besto i dag av sprøstekt bacon, skinkebiter, løk, champignon og broccoli, men her kan du selvsagt variere etter hva du liker og har tilgjengelig.  Både fisk (f eks laks) og kylling er godt i pai, og har du grønnsaker liggende som begynner å synge på siste verset er det bare å slenge de også oppi.


Start med å blande paideigmiksen med vann, trykk den ut i en form, ha oppi fyllet, tilsett en eggeblanding bestående av 3 egg og 2 dl melk/ matfløte/ cottage cheese og topp det hele med revet ost.
Inn i stekovnen på 200 grader i ca 35 min og voilà, middagen er servert.
Håper det smaker 🙂

Legg inn en kommentar