Verdens beste kyllingsalat

Gårsdagens middag er en av mine store vår- og sommerfavoritter når det kommer til digg mat, tror jeg kunne spist denne så godt som HVER dag uten å bli lei!

Inspirasjon til denne kyllingsalaten fikk jeg da jeg for noen år siden bodde i Oslo og jobbet like i nærheten av BIT i Bogstadveien. Der spiste jeg (litt for) ofte både salater og baguetter, alt satt sammen der og da etter eget ønske.
Denne salaten er nesten like god, og her får du oppskriften så du kan imponere din kjære eller venninnene med noe skikkelig digg 😊

Oppskift på Verdens beste kyllingsalat:
Pasta penne
Kyllingfilet
Vestfoldsalat
Fetaost
Ananas
Agurk
Soltørket tomat
Paprika
Mais
Pesto
Fersk persille
Salt & pepper

Kok pasta, brun kylling og bland alt sammen i en stor bolle. Strø over ristede pinjekjerner, revet parmesan og litt balsamico. Serveres gjerne med hvitløksbaguetter og et glass rosèvin.
NYT!

Legg inn en kommentar