Avlogget søndag

DSC_0172-2

Når var du sist avlogget alle sosiale medier, mail og internett? Husker ikke, nei? Nemlig. Ikke jeg heller.

I går fikk jeg litt nok. Eller, jeg fikk igrunn skikkelig nok!
Nok av all “støyen” fra verden utenfor. Jeg trengte en skikkelig “sosiale- medier- detox”. Så i går morges satte jeg tlf på “ikke forstyrr” og lot FB, mail, snap, insta og resten av www leve sitt eget liv uten meg.DSC_0167

Jeg fant frem en bok jeg lenge har hatt lyst til å lese, og rigget meg til med kaffekoppen i den ene hånden og boken i den andre.
Èn time gikk, to timer gikk, – jeg storkoste meg.

Jeg hadde egentlig ikke lagt noen plan på hvor lenge jeg skulle være utenfor rekkevidde for alle andre enn kjæresten, men tenkte jeg skulle forsøke å holde ut frem til ettermiddagen iallefall.
Etterhvert kom selvsagt rastløsheten snikende, men istedenfor å sjekke tlf, gikk jeg inn på kjøkkenet og satte en bolledeig. Hveteboller på en regntung søndag er ikke feil, altså! ?

DSC_0171

Kvelden gikk, og jeg savnet ikke tlf det spor. Satte så stor pris på å heller kunne kose meg uforstyrret med serier på Netflix og kos med kaninene ?

Jeg har faktisk enda ikke sjekket tlf, og har igrunnen ikke noe stort behov for å gjøre det heller. Men i fare for å bli etterlyst bør jeg vel gjøre det snart *ler*.

At det blir mer “digital detox” fremover er det ingen tvil om, for hvor viktig er det egentlig å se hva alle andre driver med, eller å få med seg alle de “morsomme” videoene på snap?
Jeg sier ikke at jeg ikke setter pris på meldinger og kommentarer, men når man “alltid” er “på”, og nærmest får åndenød hvis tlf går tom for strøm, så kan det være greit å ta noen pauser innimellom.
Bare være tilstede der du er, 100%, og ikke bare halvveis fordi du bare MÅ lese den mailen nå.

Ønsker dere en finfin mandag, husk å kjøp Kamille da ?
❤️

2 thoughts on “Avlogget søndag

  1. Så deilig? Godt å logge av! Selvfølgelig blir det kjøp av Kamille i dag? Gleder meg så til å se artikkelen din på trykk!

Legg inn en kommentar