Good vibes

Bilde lånt fra Pinterest

Dette bildet gir meg en god følelse i magen og et smil om munnen!
Hvorfor? Fordi det er det jeg alltid har ønsket å formidle med denne bloggen. Gode følelser. Som en varm bris mot huden eller en god klem.

Jeg har alltid bloggen i hodet selv om det ikke kommer til synet her så ofte. Men jeg ønsker virkelig å skrive og dele mer og tenker mye på hva jeg egentlig vil formidle.
Jeg ønsker å være personlig uten å bli privat, og jeg ønsker å vise at det ikke er farlig å være åpen også om det som er vanskelig.
Men først og fremst ønsker jeg å spre glede og skape smil 🙂
Jeg ønsker at du som leser denne bloggen skal få en bedre dag etter å ha logget deg inn her! Stor tro på seg selv hun der, tenker du kanskje?
Jeg tror det handler om å være i stand til å se de små glimtene av lykke i hverdagen. Å velge å dra seg seg opp av søla, rett og slett.
Selvsagt har jeg også dager der jeg bare vil bli under dyna og forbanner verden, men jeg har aldri to sånne dager på rad. Og det vil jeg ikke at du skal ha heller hvis det er mulig.

Jeg jobber med en plan om mer faste innlegg her inne, med fast(e) publiseringsdag(er) i uka sånn at du vet når du kan logge deg inn å lese et nytt innlegg.
Planen er også å ha en god blanding av lette og litt “tyngre” innlegg, og dele både egne tanker, favorittblogger, matoppskrifter og kanskje et og annet skjønnhetstips?

Legg gjerne igjen en kommentar og følg bloggens fb-side her: https://www.facebook.com/jannichepaulsenno-941251222649029/


Legg inn en kommentar