Listesøndag

dsc_0562

Først av alt må jeg bare beklage de kornete mobilbildene i dag! Får vondt langt inn i hjerterota av å publisere de, men sånn får det bare bli.
Kjæresten har nemlig fått låne mitt høyt elskede Olympuskamera med seg på tur i dag, og når han kommer hjem igjen er det null dagslys… Satser på at jeg får igjen i karmapoeng, haha ?

dsc_0561

Alle som kjenner meg vet at jeg eeelsker lister. Jeg elsker igrunnen alt som har med organisering og det å skape systemer å gjøre, det er min nerdegreie ?
Siden dagene løper avgårde uten at jeg helt klarer å henge med er det på tide å ta frem “orgetilbehøret”, i form av penn og papir. Det finnes knapt noe bedre enn å få alle “to do-ene” ned på papiret, og så kunne krysse de ut når oppgaven er gjennomført. Balsam for sjela!

Så i dag planlegges den kommende uka, med både jobb, blogg, middager, shopping, trening og avtaler. Jeg liker å ha mange baller i lufta, og da krever det en viss organisering for å få tid til alt jeg har lyst til.
Passer også på å legge inn både pauser og frikvelder, viktig det også.

Ofte får jeg spørsmål om hvordan jeg får tid til alt, og dette er altså “hemmeligheten”: organisering (eller orging, som jeg liker å kalle det ?).
Utfordringen er jo å klare å være spontan innimellom all planleggingen, der øver jeg fortsatt. Jeg ser helt klart faren ved å organisere seg “i hjel”, og dit vil jeg ikke. Det skal være rom for både planlegging og spontanitet, ellers tror jeg man fort kan gå glipp av mange fine øyeblikk ?

Hva med deg, liker du å planlegge eller tar du helst dagene som de kommer?

2 thoughts on “Listesøndag

Legg inn en kommentar