Årets første snø

Hils på Vilde 🙂

Det er så vakkert at jeg har ikke ord.
Da jeg sto opp i dag var det mørkt og trist. Nå, få timer senere, er bakken fullstendig dekket av et hvitt lag og det føles som om tiden har stoppet litt opp.
Mens jeg lagde kaffe løp 10 rådyr over jordet foran huset. Tenk at naturen kan være så vakker!

Jeg, som har hatet vinter og snø så intenst at jeg ikke engang klarer beskrive det, har nå forelsket meg HELT i denne årstiden.
Jeg sjekker værvarselet flere ganger om dagen, blir glad når jeg ser det er meldt minusgrader og snø, og tenker på alt det fine denne årstiden kan brukes til, både innendørs og utendørs.

Kanskje får jeg endelig testet de nye langrennsskiene som jeg fikk for 2 år siden. Kanskje tør jeg våge meg ut på isen med skøyter på bena igjen også.
Det jeg vet er at det kommer til å bli mange turer både i skogen og langs veien fremover, på jakt etter naturopplevelser som kan fanges opp av kameraet, nytes og deles med dere.

❤️

2 thoughts on “Årets første snø

 1. Åh så stemningsfylte og fine bilder 🙂

  Jeg også elsker når det er minusgrader, skikkelig kaldt og snøen laver. Snøen hjelper enormt på mørketidsfølelsen også. Bare synd at her i Ålesund hvor jeg bor er det sjeldent at den får ligge i mer enn en dag eller to. Jeg ønsker meg slike vintere som jeg husker fra da jeg var barn, jeg!

  I morgen får jeg niesene mine på besøk og vi skal bake pepperkaker og lage dorullnisser. Hvor fantastisk det hadde vært om vi fikk bittelitt snø <3

  1. Takk for det, gode du 🙂

   Desverre begynte snøen å smelte allerede få timer etter disse bildene ble tatt, men nå har jeg iallefall bildene å drømme meg bort i 🙂
   Det er noen år siden det har vært en skikkelig snøfyllt vinter her også, men i år! Jeg har trua;-)

Legg inn en kommentar