Ny hverdag

En rolig start på dagen er virkelig gull verdt etter lange og krevende dager på jobb. Både kroppen og hodet sier så tydelig ifra hva som trengs etter slike dager. Da er det godt å kunne gi den akkurat det, med smoothie og godt lesestoff ? Smoothien består av frosne jordbær, appelsinjuice og 200 g mager kesam. Sunt og godt!

Jeg har såvidt vist dere noen fine, nye sminkeprodukter i det siste, og fra 1.mai blir disse en del av min nye jobbhverdag ?
Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe mer kreativt og styre mer av min egen hverdag og nå skjer det!
Fra 1.mai vil jeg være en del av Forever Living, som selvstendig forhandler i et av de aller største selskapene innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe Vera, og jeg gleder meg!

Å kunne jobbe innen helse og velvære har lenge vært et ønske, og når jeg fikk en mulighet som denne var det bare å kaste seg i det og satse!
De aller fleste kjenner vel til den nesten magiske aloe vera- planten, og når denne er hovedingrediensen i de aller fleste produktene MÅ det jo bli bra ?
Forever Living tester selvsagt heller ingen av sine produkter på dyr og er godkjent av Leaping Bunny, den strengeste standarden for dyretesting i verden. For meg var det en helt avgjørende faktor.

Ønsker deg en god onsdag, nå skal jeg ta med smoothien og favorittbladet ut i sola og bare kose meg ?

6 thoughts on “Ny hverdag

  1. Så deilig å ha noe å se frem mot! Håper du koste deg med bladet, midt inni der finner du meg! =D Har brukt noen av produktene til Forever med glede jeg! =) Lykke til!

    klem

Legg inn en kommentar