Hvorfor blogge?

Bilde lånt fra weheartit.com
Bilde lånt fra weheartit.com

Etter at jeg bestemte meg for å ta bloggingen på alvor og legge ned mer tid og energi på bloggen har jeg tenkt en del på hvorfor jeg ønsker å blogge. Hva er det jeg ønsker å dele og hvorfor gjør jeg dette?
Jeg blir fortsatt småflau og vet ikke helt hva jeg skal svare når folk sier de har lest bloggen min, og det føles fortsatt rart å kalle seg selv en blogger.

Blogging er for veldig mange forbundet med tenåringsjenter med blondt hår, masse sminke og et enormt eksponeringsbehov, noe jeg ikke akkurat kjenner meg igjen i.
Det er lenge siden bloggverdenen var så til de grader smal, og jeg både håper og tror at denne stigmatiseringen vil dø ut sakte, men sikkert. Det finnes så utrolig mange flinke bloggere der ute, i så vidt forskjellige kategorier.
Visste du f eks at det finnes store norske bloggere innen teknologi, som har en rekkevidde langt ut over Norges grenser?

Men tilbake til meg, hvorfor gjør jeg dette?
Som dere vet; jeg elsker å skrive og det har jeg gjordt så lenge jeg kan huske. Brev, oppgaver, artikler og ikke minst lister. Aller best liker jeg å skrive noe som på en eller annen måte kan inspirere eller påvirke andre, og det er det jeg vil med bloggen. Jeg vil at du skal kunne klikke deg inn her og få den gode følelsen, smile og kanksje finne måter å gjøre livet ditt enda bedre på. Våge mer, leve mer og ikke minst kose deg mer. Jeg vil at du skal glede deg til å lese innleggene mine, og kanskje av og til bli en smule tankefull.
Jeg vil at du skal ha det bra og glede deg over hverdagene. Få lyst til å stå på og følge drømmene dine. Jeg heier på deg!

Bilde lånt fra weheartit.com
Bilde lånt fra weheartit.com

4 thoughts on “Hvorfor blogge?

Legg inn en kommentar