10 ting jeg gleder meg til i november

d52b2ce53707955851bad4f3d39629c5
Den aller siste dagen i oktober er her, i morgen går vi inn i årets siste høstmåned ?
Høsten er virkelig “min” årstid, og jeg har masse fint å se frem til i november:

 • Trening. Nå som jeg endelig har kommet i gang med treningen igjen, ser jeg frem til mange harde og morsomme Crossfitøkter i måneden som kommer. For meg er Crossfit vel så mye mental trening som fysisk hardkjør og noe som gjør meg sterk på flere plan.
 • Lage en skikkelig publiseringsplan for bloggen. Dette er noe jeg stadig har utsatt, så nå er det på høy til å sette seg ned og lage en skikkelig  god og gjennomførbar plan! Tenker at jeg skal ha en god blanding av faste spalter, diy`s (do it yourself), matoppskrifter og mer personlige innlegg, samt blogge faste dager i uken slik at dere vet når dere kan vente å finne et nytt innlegg her inne.
  Skal i det hele tatt begynne å jobbe mer med, og prioritere bloggen mer, simpelten fordi jeg elsker å skrive!
 • Se sesong 5 av “Homeland”. Denne har jeg “spart” siden den kom ut, nå skal jeg kose meg med favorittserien i små doser.
 • Lange samtaler med gode venninner. Ingen har godt av for mye alenetid, og alle trenger noen å åpne hjertet sitt for.
  Som jeg skrev i forrige innlegg kjenner jeg ofte på følelsen av å være ensom og på en helt annen “kurs” enn resten av verden. Jeg savner de lange og gode samtalene, og det å bare kunne stikke innom en venninne uten at det må planlegges så mye eller lenge i forkant. Det å bare kunne være, uten tanke på å måtte prestere noe. Så denne måneden skal gode venner og store tekopper prioriteres.
 • DIY´s. I det siste har det skjedd en del på den kreative fronten her hjemme, og jeg gleder meg til å vise dere både disse og nye kreative prosjekter. Jeg har nemlig funnet ut at maling er min form for yoga, wait and see!
 • Bøker. Jeg har alltid vært glad i å lese, og denne høsten har jeg nærmest levd på bøker, hehe. Krim er og blir favoritten, men nå er jeg kanksje aller mest spent på å lese Sophie Elises “Forbilde”. Man kan si mye om den jenta, men at hun har mer mellom øra enn de fleste skulle tro er det ingen tvil om!
 • Juleforberedelser. Her har jeg egentlig tjuvstartet litt allerede, men når vi nå straks bikker november er jeg skikkelig i gang. Det er mye som må planlegges hvis jeg skal få gjordt og lagd alt jeg har lyst til før jul, så her er det bare å sette i gang først som sist.
 • Friskriving. Jeg går med opptil flere artikler “i magen”, og da er friskriving en genial metode for både å tøyle prestasjonsangsten og få frem den kreative siden. Etter artikkelen jeg hadde på trykk i Kamille tidligere i år har det blitt sørgelig lite skriving, så det er det på tide å gjøre noe med!
 • Julebord. Yes, it`s that time a year, again ? I år skal jeg på ikke mindre enn 2 julebord, og jeg gleder meg ustyrtelig masse til begge to ? ??
 • Snø. Altså… jeg vet VIRKELIG ikke hva som har skjedd med meg i år, jeg som har H-A-T-E-T snø i ALLE år! I år GLEDER jeg meg til snøen kommer, og ble hoppende glad da jeg leste at det er gode sjanser for melislandskap allerede førstkommende fredag!

Hva gleder du deg til i november?

❤️

Legg inn en kommentar